Home » Prijzen

De prijzen van mijn taarten en cupcakes zijn moeilijk in te schatten omdat ze uniek zijn. Het begint met een standaard taartje, gevuld met botercreme en aardbeienjam, en een simpele opmaak. Dit komt op € 2,60 per persoon. Wilt u een een etagetaart of een  andere vulling, 3D figuren of een echt speelgoedje erop, zal dit in overleg gaan.

 

Bij speciale taarten kan de prijs uiteen lopen. Deze zullen dus altijd in overleg gemaakt worden. Speciale taarten houden in.... Bruidstaarten, stapeltaarten, Barbietaarten of taarten met een speciaal logo van een bedrijf of vereniging. 

 

Indien u wensen heeft kunt u via email of telefonisch contact met mij opnemen. Dan krijgt u van mij een vrijblijvende offerte zodat u een goed overzicht krijgt van de prijs. 

 

Voor alle kindjes tot en met vier jaar maak ik een eigen slooptaartje, deze is gratis en daar zitten ook de kaarsjes bij. Voor alle andere taarten dient u zelf voor kaarsjes te zorgen.

 

Ik wil graag veel mensen blij maken met een taart of mooie cupcakes. Mijn basis is Zoeterwoude ( bij Leiden). Bezorgen is mogelijk, hiervoor reken ik € 5,00 bezorgkosten (max. 10 km). Uiteraard kunt u de taart ook zelf komen halen.