Home » Workshops en partijtjes

Op onderstaande foto's kunt u zien hoe gezellig het er aan toe gaat met een workshop taartjes of cupcakes versieren. Deze dames wilde het thema pastel houden en hebben in die kleuren ook hun taartje versiert. U kunt natuurlijk zelf de kleuren bepalen. De kosten hiervan zijn € 27,50 per persoon en daarvoor krijgt u ook wat lekkers te drinken met een hapje erbij.

 

Ook voor kinderpartijtjes is het mogelijk om cupcakes en/of taartjes te versieren. Voor jongens en meisjes erg leuk! Het duurt anderhalf a twee uur en de kosten hiervan zijn € 17,50 per kind. Dit vind plaats in de Zonnegaarde maar het is ook mogelijk om dit bij u thuis te doen. Hiervoor krijgen ze een klein taartje of 6 cupcakes mee en natuurlijk iets lekkers te drinken en eten. En voor de jarige job een klein cadeautje.

 

Het is nu ook mogelijk om een combinatie partijtje te vieren in samenwerking met de Klaverhal in Zoeterwoude. Dit houdt in anderhalf uur cupcakes/taartje versieren onder mijn leiding en daarna even heerlijk anderhalf uur apenkooien!! Een perfecte  combinatie en de kids kunnen daarna afsluiten met een lekker patatje en dan naar huis..... Geen rotzooi meer thuis en de kinderen helemaal tevreden.